EcoPro podložka na jógu - test produktu

Pohyb je v mém životě posláním a misí, ale bez přehánění mohu říci, že pohyb je pro mě životem. Ráno po probuzení je první to, že si rozložím podložku a vykonám svou každodenní rutinu. Během dne si to zopakuji ještě dvakrát nebo třikrát - podložku si rozložím a složím - využívám ji intenzivně.

Kromě svých online cvičení často poskytuji lekce jógy a různých cvičení na různých místech a různým zájemcům. Tato cvičení probíhají v místnostech s různými podmínkami, proto jsem potřebovala podložku, která hodně vydrží a dobře se přizpůsobuje a na kterou se mohu maximálně spolehnout.

Před několika měsíci jsem se díky Fabulo.cz dostala ke kaučukové podložce EcoPro od výrobce Bodhi. Všechny dříve kupované podložky byly značky Bodhi, tuto značku jsem už znala a používala s maximální spokojeností.

Po rozbalení jsem ji okamžitě vyzkoušela. Vložila jsem ji do mého oblíbeného vaku na podložku a od té doby jsem ji brala všude, když jsem šla cvičit jógu. Jako maniačka na fialovou barvu jsem se těšila, že k fialovému vaku jsem si našla barevně ladící podložku - a takto byla rodinná harmonie dokonalá :).

U tohoto produktu je vztah vnějšího a vnitřního vzhledu na rozdíl od obvyklého v opačném poměru. Na pohled se zdá, že se jedná o jednoduchou, ekonomicky výhodnou podložku, kterou charakterizuje jednoduchá forma. Je bez vzoru, tloušťka produktu se na první pohled zdá být nedostatečná a vůně je ze začátku příliš zvláštní. Svou jednoduchostí se však výborně přizpůsobuje jakémukoliv druhu oděvu, nemusím se oblékat podle stylu podložky. Materiál je kvalitní a na dotek příjemný, bez jakéhokoliv nepříjemného pocitu, i když kaučuk nepatří k mým oblíbeným vůním - ta se jinak za několik týdnů ztratí (ne tak, jako u jiných umělohmotných podložek čínského původu), a převezme vůni prostředí.

Podložka na jógu EcoPro netáhne se a má mnohem lepší přilnavost, je stabilnější. Ve srovnání s jinou podložkou z umělé hmoty tento druh používám s klidným svědomím, neboť dodává zcela přirozený pocit. Kromě toho, povrch se jednoduše udržuje a snadno se čistí.

Jaké je používat ji každý den? Vždyť to je podstatné, fantastické (!) - Je jiná, než podložky, které jsem dosud vyzkoušela. Každý cvik dokážu předvést bezpečně, jako kdyby se mě držela - ani jednou jsem neuklouzla, ani při provádění cviku na maximální úrovni. Pojmenování EcoPro je skutečně zasloužené. Jsem ráda, že jsem si pro sebe našla dokonalou podložku na jógu.

bodhi-asana-brick-cihlicka-na-jogu-test-produktu-avatar-mindennapi-torna

Autor:
Vera Vörös 
fyzioterapeut