Hodnocení obchodu

5,0 447 hodnocení
Přidat hodnocení
5
434x
4
8x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
RG Avatar autora Radim Gabrysz | 18.1.2020
Na celkové hodnocení je brzo, mohu se vyjádřit pouze k nákupu, který proběhl bez problémů, rychlé reakce na dotazy, včasné odeslání. Objednané lehátko po vybavení odpovídá popisu, je příjemné na omak, konstrukce je stabilní, nástavec pro hlavu je opravdu měkký, takže zatím spokojenost. Kvalitu lehátka ověří čas.
LK Avatar autora Ludmila Kremlová | 17.1.2020
Nejsem, chybí návod v češtině, nebo slovenštině. :(:(:( a žádala jsem o doposlání - NIC. Bez reakce!?
TK Avatar autora Tereza Koucka | 17.1.2020
Je přehledný a nabízí velké balení produktů, které obvykle kupuji v malých dražších baleních. Tedy jsem spokojená. Kvalita dobrá. Jsou rychlí a vstřícní. Doporučuji.
JP Avatar autora Julie Podušková | 16.1.2020
Spokojenost
FV Avatar autora František Vaněček | 16.1.2020
Jsem velmi spokojen.
SV Avatar autora Simona Vykydalová | 16.1.2020
Velice spokojeni
JM Avatar autora Jan Mareček | 16.1.2020
Velká spokojenost. Kvalitní výrobek. Obal mi vydržel přes 2 roky, při každodenním užívání. Rychlé dodání!
KV Avatar autora Kamila Vildová | 16.1.2020
Naprostá spokojenost
HP Avatar autora Hana Pucherová | 15.1.2020
Vše v pořádku. Děkuji
RS Avatar autora Robert Svoboda | 15.1.2020
Naprostá spokojenost, nemám co bych vytkl.
AJ Avatar autora Alena Janovičová | 15.1.2020
Vše v naprostém pořádku.
EP Avatar autora Eliška Provazníková | 15.1.2020
Super komunikace s obchodem, rychlé dodání.
VV Avatar autora Veronika Vildová | 13.1.2020
Naprostá spokojenost, doporučuji.
Avatar autora | 13.1.2020
+ Rychlé dodání, vše v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 19.1.2020
Dobrý den paní Hana, děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Jsme rádi, že spokojena s našimi službami. Těším se na Vaši další návštěvu v našem e-shopu. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
ID Avatar autora Irena Dvořáková | 11.1.2020
Vše v pořádku, doporučuji.S výrobkem jsem velmi spokojená.
RL Avatar autora Romana Literová | 10.1.2020
Naprostá spokojenost ze všech stran.Mohu vřele doporučit.
RB Avatar autora Renata Berková | 10.1.2020
Rychlé dodání a kvalitní zboží
L Avatar autora Lesie | 10.1.2020
Spokojenost. Zboží dorazilo rychle.
Avatar autora Michal Říha | 10.1.2020
Vše jak má být.
JS Avatar autora Jaroslava Staňková | 9.1.2020
Velká spokojenost

Stránka 1 z 23 , položek celkem: 448

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.