Test produktu - PRÁNA Comfort Memory polštář

Existuje velmi jednoduchá léčebná pomůcka, kterou používáme již od pravěku, a tou je polštář. Pro většinu lidí je každodenním partnerem při spánku, přičemž slouží k zajištění odpočinku a pohodlí.

Pro časté používání má velký význam, jakou kvalitu si vybereme. Úroveň levného produktu (kopie) nikdy nedosahuje úrovně testovaných produktů navržených renomovanými výrobci, v mnoha případech více škodí než pomáhají. Nabídka je obrovská - vše se dá koupit kdekoliv a kdykoliv. Široká nabídka rozměrů a výplňových materiálů umožňuje různé způsoby využití podušek, proto je důležité dbát na výběr správné funkce.

Prána polštář z paměťové pěny, je novým kouskem v mé domácí sbírce a myslím, že už nemusím dál hledat - našla jsem kvalitativní funkci, kterou již v budoucnu nemusím měnit. V internetovém obchodě je široký výběr rozměrů, ze kterých vyzdvihuji právě podušku s rozměry 30x40 cm, protože je malá a přizpůsobivá.

Přesvědčila jsem se, že méně i tentokrát znamená více, vždyť už i sama o sobě, nebo jako doplněk k polštáři s většími rozměry, poskytuje dokonalé podepření. Je přizpůsobivá vleže na zádech, na břiše, na boku i vsedě. Výborně přiléhá ke kříži, krku, nebo si ji můžete vložit pod kolena či mezi kolena, vleže na boku, pro snížení povrchového tlaku nebo svalového či kloubního napětí.

Poduška je skvělým partnerem pro dospělé i děti. Je mimořádně lehká, nezabere velké místo, a proto je výborným tichým partnerem i na cesty. Péče o Vaše tělo se Vám vrátí vícenásobně.

mollin-memory-polstar-test-produktu-avatar-mindennapi-torna

Autor:
Vera Vörös
fyzioterapeut