Tipy na dárky pro milovníky zdravého životního stylu

Hledáte vhodný dárek pro fanouška zdravého životního stylu? Milovníci jógy a sportu jsou nejradši obdarováni věcmi, které jim přispějí ke zdraví. Jak potěšit své přátele a rodinu?

Najít perfektní dárek v široké nabídce jógamatek, difuzérů a dalších produktů pro sportovní nadšence se může jevit jako náročný úkol. Sportovci pečují o své zdraví, a k tomu jsou často zapotřebí různé pomůcky. Dárky, které podpoří zdravý životní styl, tvoří většinu FABULO nabídky, proto Vám přinášíme ty nejlepší tipy, jak své blízké obdarovat skutečně hodnotným dárkem.

Dárky pro milovníky jógy

Pokud máte ve svém okolí nadšence jógy, určitě jste slyšeli, že kvalitní podložka z přírodních materiálů je k nezaplacení. Věděli jste, že přírodní kaučuk je ideální materiál pro podložky na jógu? Vyberte si jógamatku z množství barevných kombinací BODHI ECOPRO a umožněte svým blízkým dosahovat nirvánu v naprostém pohodlí a bez rušivého skluzu. Chcete neklouzavou podložku i s motivem? BODHI PHOENIX podložka s motivem krásného lotosového květu v růžové barvě, který sportovcům vykouzlí úsměv v každé pozici.

Máte v okolí profesionální jogíny? V tom případě zaujměte a inspirujte dárkem na vyšší úrovni – znáte pojem aero jóga?

Stále váháte? Dopřejte svým blízkým relaxační pocit protaženého těla. Jóga kola pomáhají nejen při náročnějších pozicích, ale dokážou i příjemně natáhnout a uvolnit každý sval. Jóga kolo je také skvělý dárek pro osoby se sedavým zaměstnáním a bolestmi zad.

Dárky pro relax po náročném dni

Znáte ten pocit, když se vrátíte domů po těžkém pracovním dni? Dopřejte svým blízkým skutečný relax a pořiďte jim dárek, který pohladí všechny smysly. Síla aromaterapie je známá od nepaměti. Naše ultrazvukové aroma difuzéry pročistí a dezinfikují vzduch, a tedy usnadňují dýchání a často také zmírňují alergické reakce.

Kromě vkusného doplňku do bytu tedy získáte také zdravotní benefity. Stačí si vybrat jeden z esenciálních olejů a použít jej, k potřebujete. Ať už zmírnit bolesti hlavy a migrény, relaxovat, posílit imunitní systém nebo podpořit metabolismus. Vysokofrekvenční ultrazvukové elektrické vibrace rozloží éterické oleje na jemnou mlhu.

Osloví Vás moderní design v různých podobách. Vybrat si můžete podle velikosti, LED světla, vlastností nebo Vaší sympatie.

Levnější dárky s vysokou hodnotou

Máte menší rozpočet, ale chcete své blízké obdarovat něčím opravdu hodnotným? V dnešní uspěchané době velká část dospělých zapomíná odpočívat. Připomeňte svým blízkým, že mají nárok na odpočinek a zpříjemněte jim relaxační chvilky například přírodní solí do koupele.

Potěšte těžce pracující blízké

Sedavá práce v kanceláři dává z dlouhodobého hlediska tělu opravdu zabrat. Sportovci často cítí, jak jim dlouhé sezení ubližuje a hledají způsob, jak tělu ulevit. Chcete jim pomoci a zároveň je potěšit? Vyzkoušejte například různé alternativy židle - ergonomická klekačka Flonet podporuje správné držení těla při sezení, ergonomická klekačka KILIAN zase zmírňuje bolesti zad a balanční klekačka Renar dokonce brání brnění končetin.

Hledáte malý a přenosný dárek? V tom případě balanční podložka Sissel je do kanceláře pro pracovníky se sedavým zaměstnáním jako stvořená! Podpořte zlepšení rovnováhy, koordinace a krevního oběhu Vašim blízkým. A máte rovnou dárek 2 v 1. Podložka funguje jako podsedák, ale je vhodná i pro masáž chodidel.

Ať už si vyberete jakýkoliv dárek pro ženu nebo pro muže, s naším výběrem produktů pro milovníky zdravého životního stylu nic nezkazíte. Udělejte radost svým blízkým a darujte jim zdraví a kvalitu života. Nic cennějšího neexistuje.