Vestavná cihlička na jógu - test produktu

Cihlička na jógu patří k základním doplňkům, které pomáhají při usnadnění a přesnějším předvádění cviků. Pro začátečníky pomáhá při získání rovnováhy a pro pokročilé při profesionálním předvádění cviků. To znamená, že neustále poskytuje podporu při zdokonalování jednotlivých ásan (poloh).

Jako začátečníci ještě nedisponujeme vnitřním obrazem, který už má pokročilý nebo profesionální cvičitel jógy. V takovém případě je vítána extra pomoc, podpěra nebo vyvýšenina na správném místě - v podstatě používáme pomocné náčiní, pokud hranice našeho těla nedovolí, abychom jednotlivé cviky předváděli správně. Zmíněná místa nám určí odborník, cvičitel jógy.

A nyní přichází to hlavní. Když se uložíme to jednotlivých ásan, je důležité, aby naši pozornost neodpoutala bolest, či nepohoda. Blok na jógu nám pomáhá při podepření jednotlivých částí těla, tím vyloučíme takové napětí, které by mohlo způsobit bolest nebo zranění - naše pozornost a úsilí bude v ideálním poměru.

Bloky na jógu se vyrábějí z různého materiálu. Tentokrát jsem testovala pěnovou - proto mimořádně lehkou - verzi. Výhodou tohoto typu je kromě lehké přepravy a dobré přilnavosti i pestrost veselých barev - v případě žen to může být další hledisko při výběru :). Díky jemné textuře je tento materiál příjemný na dotek.

Doporučuji používat cihličku na jógu při každodenním cvičení, a pocit úspěchu se rychle dostaví!

bodhi-asana-brick-cihlicka-na-jogu-test-produktu-avatar-mindennapi-torna

Autor:
Vera Vörös 
fyzioterapeut