Hodnocení obchodu

5,0 734 hodnocení
Přidat hodnocení
5
721x
4
8x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
VF Avatar autora Veronika Formanová | 14.6.2020
Rychlé dodání.
MK Avatar autora Marta Kmentová | 14.6.2020
DOPORUČUJI - rychlé zaslání, skvělé produkty.
Avatar autora | 14.6.2020
Vždy rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky a výborná komunikace s obchodem. Mohu jenom doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost s našimi službami. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
JM Avatar autora Jana Machová | 14.6.2020
S objednávkou i produktem jsem spokojená.. Doporučuji
AJ Avatar autora Alena Jelínková | 14.6.2020
S objednávkou a doručením jsem spokojena. Doporučuji! *****
Y Avatar autora yvs@volny,cz | 14.6.2020
rychlé dodání, výborné
Avatar autora | 12.6.2020
Rychlé dodání.. celkově spokojenost.. děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
P Avatar autora Parichat | 11.6.2020
Vždy rychlé a spolehlivé dodání objednaného zboží.
Avatar autora | 11.6.2020
Rychlé dodání. Doporučuji. Marie
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost s našimi službami. Těšíme se na Vaši návštěvu. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
VE Avatar autora Veronika Eberlová | 11.6.2020
spokojenost, děkuji a obchod ráda doporučuji.
JV Avatar autora Jarmila Veselá | 11.6.2020
Jsem spokojená
BG Avatar autora Blanka Gabrielová | 10.6.2020
Super
KF Avatar autora Katerina Frydlova | 9.6.2020
Velmi děkuji. Dělám u Vás několikátý nákup a jsem velice spokojena hlavně díky rychlému dodání a kvalitě výrobků. Mnou kupované velmi kvalitní lehátka i pomucky mě i celému studiu velmi pomáhají. Děkuji za ochotné a milé pracovníky. Mohu jedině doporučit.
ZB Avatar autora Zdeněk Bandas | 9.6.2020
Rychlé dodání zboží, příznivé ceny. Dobrý výběr. Doporučuji
DS Avatar autora Dana Sajdokova | 8.6.2020
Ano, rychle doručeni. Vyrobek je bezva. doporučuji
Avatar autora | 8.6.2020
+ rychlost dodání

vše OK
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší Vaše spokojenost. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
MI Avatar autora Martina Imrová | 8.6.2020
Super zboží i rychlost doručení. Doporučuji
DH Avatar autora Darina Hradilová | 8.6.2020
Jsem spokojená s výrobkem i rychlostí dodání. Darina
J Avatar autora Jitka | 8.6.2020
Byla jsem velice spokojená. Rychlé dodání a skvělá komunikace.
PF Avatar autora Pavla Filipi | 8.6.2020
ano, zboží dorazilo hned druhý den

Stránka 3 z 37 , položek celkem: 735

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.