Hodnocení obchodu

4,9 355 hodnocení
Přidat hodnocení
5
344x
4
6x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
EK Avatar autora Eva Koubova Kollerová | 12.11.2019
byla jsem spokojena, rychlé dodání.
Avatar autora | 11.11.2019
+ Výběr zajímavých fyzioterapeutických pomůcek, pravidelné akce, rychlost dodání.

Celkově jsem s obchodem Fabulo velmi spokojena.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání. Budu se těšit na Vaši další návštěvu v internetovém obchodě fabulo.cz. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
MK Avatar autora Mojmír Kocián | 11.11.2019
vše OK
S Avatar autora Saša | 11.11.2019
Výborný zákaznický servis - zboží nebylo skladem, což jsem věděla už při objednávání, protože to bylo uvedeno na eshopu včetně doby, kdy bude pravděpodobně naskladněno. Přesto mi z obchodu volali, aby mě na to upozornili, upřesnili, kdy bude skladem a když naskladnili, znovu mi volali, že mi budou zasílat. Přišlo perfektně zabalené a přesně v termínu, ve kterém mi sdělili.
MV Avatar autora Monika Vábrová | 10.11.2019
vše ok
TB Avatar autora Taťána Birka | 10.11.2019
Rychlé dodání. Doporučuji
AV Avatar autora Andrea Vašková | 10.11.2019
Rychlé dodání,spokojenost.
JG Avatar autora Jana Gubová | 10.11.2019
Vše proběhlo v pořádku. Jsem spokojena. :-)
JS Avatar autora Jana Straková | 10.11.2019
Nákup od objednávky po dodávku proběhl bez problémů a s výrobkem jsem spokojena. Používáme ho pravidelně týden.
DH Avatar autora Dagmar Hladíková | 10.11.2019
*****
MD Avatar autora Marie Dobiášová | 9.11.2019
Rychlí a kvalitní super
M Avatar autora Monika | 9.11.2019
Spokojenost. Rychlost. Doporučuji
T Avatar autora Tomáš | 9.11.2019
Jo, dobrý, komunikovali a slovensky uchlácholili :-)
JP Avatar autora Jaroslava Pichrtová | 9.11.2019
Lehátko je úžasné děkuji
Avatar autora | 8.11.2019
+ Komunikace obchodu skutečně nadstandardní a velmi příjemná.

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Jsme rádi, že spokojen s našimi službami. Těším se na Vaši další návštěvu v našem e-shopu. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
Avatar autora | 5.11.2019
Vse rychle a tak jak jsem chtěla.... Super
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení i za pochvalné slova. Zákazníci jsou u nás na prvním místě, proto se jim snažíme vyjít vstříc ve všem. Věřím, že se na náš obchod obrátíte také v budoucnosti. S přáním hezkého dne Monika zákaznická podpora www.fabulo.cz
ZC Avatar autora Zdeňka Csibreiová | 5.11.2019
Plná spokojenost. Doporučuji
IS Avatar autora Irena Smyčková | 4.11.2019
Rychlé dodání :-)
D Avatar autora Daniela | 4.11.2019
Rychlost, vstřícnost, ochota. Obchod doporučuji.
EA Avatar autora Ekaterina Akentyeva | 2.11.2019
5

Stránka 3 z 18 , položek celkem: 356

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.