Vážení zákazníci! Rádi bychom vás informovali, že objednávky přijaté 10. května po 9:00 budou z technických důvodů vyřízeny v pondělí 13. května. Děkujeme za pochopení!

Fabulo se zúčastnilo výstavy Beauty Forum Budapešť 2022

Výstava Beauty Forum oslavila letos 30. výročí svého vzniku. Ve dnech 4. a 5. listopadu 2022 se v budapešťském nákupním centru Lurdy Ház opět sešel kosmetický průmysl. Návštěvníci se mohli zúčastnit přednášek, prezentací a workshopů a také poznat produkty, inovace a novinky vystavovatelů.

I Fabulo bylo jedním z více než 80 vystavovatelů dvoudenní akce, kteří se prezentovali v takových tématech, jako je ošetření obličeje, přírodní a bio kosmetika, diagnostika pleti, depilace, tělová ošetření, nábytek do salónů - abychom vyjmenovali alespoň některé.

S napětím jsme očekávali největší profesionální událost v kosmetickém průmyslu, jelikož to bylo poprvé po dlouhé době, kdy jsme měli možnost zúčastnit se tak velkolepé odborné výstavy a veletrhu. Náš 5-členný tým doprovázelo do Budapešti 11 kolegů - kosmetiček, masérů a masérek. Zájemcům poskytli bezplatná ukázková ošetření.

Bylo pro nás velkým potěšením, že jsme se s klienty mohli po dlouhé době opět setkat i jinak, než pouze v online prostoru. Většinu návštěvníků našeho stánku tvořili zkušení profesionálové, ale také začátečníci a studenti kurzů z oblasti kosmetologie. Studenty a začátečníky nejvíce zaujali produkty tvořící základní výbavu salónů. Odborníky, kteří se profesi věnují již několik let, zaujali hlavně profesionální kosmetické a masážní stroje a byli zvědaví na nové technologie.

Pro návštěvníky jsme si připravili také soutěž a různé slevové kupóny. Z těch, kteří vyplnili náš dotazník, vylosujeme koncem listopadu hodnotné dárky.

Tento víkend však nebyl pouze o odborných diskusích a prezentaci produktů. Po oba dny si mohli přítomní vyzkoušet různé masáže, kosmetické procedury a osvěžit se.

Dovolte nám v krátkosti představit fantastické profesionály, kteří se rozhodli připojit k týmu Fabulo, aby svými bezplatnými procedurami poskytli pár relaxačních a léčivých minut našim návštěvníkům. My jsme jim za to velmi vděční.

  • Szilvia Nagy, ošetřování obličeje a těla
  • Pál Szabó, terapeutická masáž
  • Maria Etele, švédská-thajská masáž
  • Barbara Németh, švédská masáž
  • Éva Mester, masáž lávovými kameny
  • Gabriella Szalai, masáž chodidel a hlavy
  • Péter Galambosi, masáž na židli, masáž hlavy, pohodu zlepšující švédská osvěžující masáž
  • Enikő Sólyom, thajská masáž, terapie měkkých tkání
  • Ági Lénárt, maderoterapie, léčebná masáž
  • Réka Kardon, tradiční thajská a olejová masáž
  • Sándor Nagy, rychlá masáž

Všichni naši maséři a kosmetičky se těšili velké oblibě, ale snad nejvíce fanoušků si získal masér a instruktor Sándor Nagy. Kdo si vyzkoušel jeho velkolepou proceduru, odcházel od stánku Fabulo téměř jako znovuzrozený.

Z darů návštěvníků výměnou za osvěžení se vybrala částka, kterou jsme v plné výši poukázali Mosoly Alapítvány (Nadace Úsměv), která pomáhá dětem. I touto cestou bychom chtěli poděkovat všem sponzorům!

Je pro nás ctí, že jsme i my mohli být součástí této akce. Mohli jsme se setkat s našimi pravidelně se vracejícími zákazníky i profesionály, kteří se s námi podělili o své radosti i starosti při své práci a s tím, co je motivuje pokračovat dál. Všichni mají totiž za sebou obtížné období.

Konečně jsme si s nimi mohli i osobně popovídat o tom, v čem bychom se podle nich mohli ještě zlepšovat, jakými novinkami bychom mohli rozšířit náš sortiment, a to vše s cílem, abychom mohli svým klientům i nadále poskytovat plnohodnotné služby.

Tyto dva dny se nesly ve skutečně dobré náladě, mohli jsme trochu pozapomenout na vlastní trápení, promluvili jsme si, smáli se a naučili se nové věci. Doufáme, že za rok se v nákupním centru Lurdy Ház sejde alespoň takové množství usměvavých lidí, hladových po nových poznatcích, jako letos.
Uvidíme se i příští rok! :)"

Fabulo

Autor: Kriszta Koday
Fabulo.sk